🌔 PICTI tattoo gallery Gorinchem | Realism tattoos

Picti tattoo Gallery Gorinchem

Welkom bij PICTI tattoo gallery, gelegen aan de Boerenstraat 23 in Gorinchem. Op onze locatie heb je genoeg parkeerplek voor de deur, waardoor je geen tijd verliest aan zoeken of ver hoeft te lopen. Bovendien is onze studio zeer toegankelijk en kun je makkelijk met de rolstoel bij ons naar binnen!


In onze studio voel je je direct thuis, met de huiselijke sfeer en een stijlvolle en kunstzinnige vibe. Als een privéstudio richten we al onze aandacht op jouw project, waardoor je de volledige focus en toewijding van ons team krijgt. In onze studio vinden we het belangrijk dat je je comfortabel voelt bij ons.


Daarom doen wij er alles aan om jouw tattoo ervaring zo prettig mogelijk te laten verlopen!

picti tattoo gallery gorinchem

Meer over onze artiesten

Eugen Mahu

De eigenaar van PICTI tattoo gallery Gorinchem, een kunstenaar die zijn passie volgt met een diploma van de kunstschool op zak. Hij is al sinds 2000 bezig met tattoeëren. Het begon als een hobby, maar al snel werd het zijn beroep een belangrijk deel van zijn leven. Eugen is verliefd op de schoonheid van de Art Nouveau-stijl en brengt deze liefde tot uiting in zijn werk. Als een expert in fotorealisme tattoos, weet hij levensechte tattoos neer te zetten. Daarnaast is Eugen ook een Proteam artiest van Quantum Tattoo Ink en Ink n Art Events en te vinden op vele tattoo-coventies over de hele wereld
eugen mahu eigenaar tattoo shop gorinchem picti

DimitriI Mashtabba

Maak kennis met onze vaste artiest Dimitrii bij PICTI tattoo gallery Gorinchem, afgestudeerd kunstenaar aan de Academie voor Beeldende Kunsten. Inmiddels heeft Dimitrii al meer dan 14 jaar ervaring in het tattoovak en besteed hij veel aandacht aan compositie, kleurenschema en concept. Dimitrii werkt graag in diverse stijlen maar geeft de voorkeur aan realisme en de decoratieve stijl. Als allround artiest en expert in realisme en black & grey tattoos, brengt hij een unieke combinatie van vaardigheden en passie naar elke tattoo die hij ontwerpt en plaatst.
dimitri tattoo artiest tattoo shop gorinchem

Mary Key

Ontmoet onze gastartiest bij PICTI tattoo gallery Gorinchem, een getalenteerde artiest en afgestudeerd aan de kunstacademie en universiteit. Na haar studieperiode had ze de ambitie de wereld mooier te maken door mensen te tatoeëren. Mary Key heeft deelgenomen aan verschillende wedstrijden en daar ook prijzen gewonnen. Overigens is haar werk ook gepubliceerd in tijdschriften. Door de jaren heen heeft ze ontdekt dat Japanse tattoo, new school, neo-traditioneel en realisme haar favoriete tattoo-stijlen zijn. Het maken van harmonieuze schetsen is een belangrijk onderdeel van haar werkproces. Mary Key is ook gespecialiseerd in kleuren en fotorealisme tattoos. Als Proteam-lid van Ink n Art events, brengt zij haar artistieke visie en expertise naar voren.
Marry Key tattoo artiest tattoo shop Gorinchem